Metabaronerna

Albumförlaget
Metabaronerna 5. Stålhuvud

Metabaronerna 5. Stålhuvud omslag

Den femte delen i släktkrönikan om Metabaronernas kast. Den våldsamma uppgörelsen mellan Aghnar och Stålhuvud fortsätter. Endast en kan överleva… Metabaronerna är en science fiction-roman som består av totalt åtta delar, och utspelar sig i en avlägsen framtid. Ovanstående information … Läs mer …

Albumförlaget
Metabaronerna 4. Oda

Metabaronerna 4. Oda omslag

Del 4 i Metabaronerna – universums störste krigare. Denna gång är det Oda som avhandlas i denna science-fiction släktkrönika. Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Albumförlaget
Aghnar

Metabaronerna - Aghnar omslag

Släktkrönikan om Metabaronerna har kommit till tredje delen, som handlar om Metabaronens son – Aghnar. Aghnar fostras till krigare och för arvet vidare som Metabaron. Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Albumförlaget
Honorata, ättemodern

Honorata, ättemodern omslag

Om Metabaronens kamp mot 50000 piratskepp, om det första mötet med Honorata. Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Albumförlaget
Othon, Ättefadern

Othon, Ättefadern omslag

Othon, Ättefadern är första delen av en släktkrönika om universums största krigare – Metabaronerna. Del ett handlar om hur Othon blir den första Metabaronen, efter att den stora hemligheten har avslöjats. Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.