Gravitation 6

Gravitation 06 omslag

Gravitation handlar om den charmerande och olycksalige Shuichi, som styrs mycket mer av sina känslor än av förnuftet. Hans liv är inte lätt (mest på grund av honom själv), men Shuichi är fast besluten att lyckas med sitt band, som faktiskt bara består av honom själv och hans alltid lika glada vän, Hiro.

Shuichis kaotiska liv blir ännu mer komplicerat då han möter den mystiska författaren Eiri Yuki, som kanske, eller kanske inte, vill ha något att göra med Shuichi. Men Shuichi har inte för avsikt att ge upp Eiri, och snart dras de båda männen till varandra lika obönhörligt som om det vore gravitationens lagar som styrde dem.

Som om det inte skulle räcka, har Shuichi också problem med skolan och kampen för musiken, vilket gör hans berg-och-dal-bane-färd mellan eufori och förtvivlan fullkomligt oförutsägbar.

Om band 6:

Shuichi har flyttat in hos Eiri och deras förhållande verkar vara inne i en stabil och relativt lycklig period, nu när Taki från det rivaliserande bandet ASK har blivit besegrad!

Och Shuichis band Bad Luck har till synes fått sitt stora genombrott och deras popularitet växer och växer.

Men då Eiri åker till USA på en mystisk resa blir Hiro bekymrad för hur Shuichi ska klara att vara utan Eiri. Så Hiro övertalar Eiris lillebror Tatsuha till att klä ut sig som Eiri och visa sig som honom i en TV-sändning där Shuichi också deltar ? och det får dramatiska konsekvenser för både Bad Luck och för Eiris och Shuichis förhållande.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Comments are closed.