Egmont Kärnan
Hellsing 6

Hellsing. 06 omslag

På en plats i England finns Hellsing: En hemlig organisation som försvarar landet mot vampyrer, zombier och nazister som planerar att skapa en armé av odödliga varelser!

Organisationen har gått i arv i flera generationer och leds idag av den unga Integra Hellsing. Hennes närmsta medarbetare är den gamle butlern Walter med speciella talanger och den före detta polisflickan Seras Victoria. Hellsings bästa agent är vampyren Alucard som har arbetat för organisationen i över hundra år. Beväpnad med en jättepistol och en laddning specialgjorda silverkulor skickas Alucard iväg när de riktigt otrevliga och blodiga jobben ska utföras. Och han älskar det!

Men till och med Alucard måste försvara sig när han möter den knivkastande Fader Anderson från en rivaliserande organisation

Hellsing är en hårdkokt vampyrserie med action, skräck, splatter, humor och massor av blod!

Om del 6:

Nazistorganisationen Millenniums blodtörstiga vampyrer invaderar England!

London läggs i ruiner och befolkningen dödas eller förvandlas till levande döda. Samtidigt är Hellsings effektivaste vampyrjägare, Alucard, ute ur leken fångad ute till havs bland spillrorna av krigsfartyget HMS Eagle.

Men när det ser som allra mörkast ut för Integra Hellsing kommer hennes konkurrent, den katolska organisationen Iskariots avdelning XIII, och fader Anderson till undsättning. Millennium har emellertid ett trumfkort på handen: löjtnant Zorin Blitz. Han har fått uppdraget att förstöra Hellsings högkvarter, vilket borde borde vara en lätt uppgift nu när Alucard inte kan blanda sig i. Men Zorin får minsann känna på att Seras Victoria, kapten Bernadotte och hans män inte ger sig utan strid

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Comments are closed.