Egmont Kärnan
Hellsing. 03

Hellsing. 03 omslag

På en plats i England finns Hellsing: En hemlig organisation som försvarar landet mot vampyrer, zombier och nazister som planerar att skapa en armé av odödliga varelser!

Organisationen har gått i arv i flera generationer och leds idag av den unga Integra Hellsing. Hennes närmsta medarbetare är den gamle butlern Walter med speciella talanger och den före detta polisflickan Seras Victoria. Hellsings bästa agent är vampyren Alucard som har arbetat för organisationen i över hundra år. Beväpnad med en jättepistol och en laddning specialgjorda silverkulor skickas Alucard iväg när de riktigt otrevliga och blodiga jobben ska utföras. Och han älskar det!

Men till och med Alucard måste försvara sig när han möter den knivkastande Fader Anderson från en rivaliserande organisation

Hellsing är en hårdkokt vampyrserie med action, skräck, splatter, humor och massor av blod!

Om volym 3:

Hellsing skickar både Seras Victoria och sina nya legosoldater till Sydamerika självklart är deras bästa och blodigaste man, vampyren Alucard, med. Uppdraget är tydligt: Hitta och förgör nazistorganisationen Millennium.

Så snart Alucard har anlänt till Brasilien och fått kistan installerad på ett hotellrum stöter han på en stor polisstyrka. Millennium sätter in en av sina farligaste män, Tubalcain Alhambra, i kampen mot Alucard.

Men ju fler och farligare motståndare, desto roligare blir det för Alucard, världens mest dödsbringande vampyr!

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Comments are closed.