Bonnier Carlsen
Vindens väg

Vindens väg omslag

Äventyret fortsätter!

Andrea är sorgsen, hon kan inte riktigt förklara varför men hon tänker en del på Adrian, Åses döda tvillingbror, som hon börjar få känslor för trots att han är död! Konstiga saker händer i skogen ? vilda och tama djur hittas slaktade och sönderslitna. Är det något galet djur som går löst eller är det tjuvjägare i farten? Eller kan det vara något annat som utför dessa mord? En varning bestående av mystiska tecken hittas inristat på en trädstam. Har Röökh återigen tagit sig in i denna värld?

I en omgivning bestående av vackra fjäll, iskalla forsar och sprakande norrsken möter vi åter coola Åse, snälla och omtänksamma Andrea, charmiga men klumpiga Joakim, och vilda, smarta Vera. Möt också deras hästar, det svara fullblodet Västanvind, den jättelika shirehästen Avalanche, ponnyn Hot Flame och islänningen Moldi.

?Vindens väg? är den spännande fortsättningen på ?Eldens gåva? och ?Isens hemlighet?. En svenskproducerad ?manga? med svenska upphovsmän! ?Vindens väg? är en textbok av Noomi Hebert och Lena Ollmark med rikligt insprängda mangasidor och illustrationer av den unga och begåvade mangatecknaren Åsa Ekström.

  ?Vindens väg? är den tredje delen i serien ?Stall Norrsken? och är ett magiskt hästäventyr som uppmanar till sträckläsning.

 

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av boken.

Comments are closed.