:
avatar
Den Svenska Björnstammen seriedebuterar

Sveriges Televisons program ”PSL” rapporterar att hyllade bandet Den Svenska Björnstammens medlem Klas Isaksson seriedebuterar på Galago förlag under 2014 med en självbiografisk serieroman på 450 sidor.

Den Svenska Björnstammen är ett musikband och konstnärskollektiv från Norrköping som fick stort genomslag med singeln ”Vart jag mig i världen vänder” 2011. Under 2014 släpper de nytt album och bandmedlemmen Klas Isaksson seriedebuterar på Galago förlag med sin 450 sidor tjocka självbiografi ”Evig lycka”, som handlar om hans liv fram till bildandet av Den Svenska Björnstammen. Enligt uppgift ska han ha jobbat med serieromanen i hela sitt liv.

”Evig lycka” torde vara intressant inte minst ur musikhistorisk synvinkel.

Länkar:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera