:
avatar
Kortfilm firar Superman 75 år

Under Supermans 75-årsjubileum producerade DC Comics i samarbete med Warner Bros. Animation en kortfilm som sammanfattade figurens hela historia och skiftande utseende på bara två minuter.

Bakom filmen ligger Zack Snyder (regissör till ”Man of Steel”) och Bruce Timm (”Superman: The Animated Series”). Filmen finns att beskåda på YouTube och på DC:s hemsidan finns även 75 fotnoter till filmen. Mycket välgjord film, väl värd att lägga två minuter på.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, Superman 75 år (2013) and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera