avatar
Spöklik Monster High-app tar läsupplevelsen till en ny nivå

mhapp

Häng med i det senaste spöklika skvallret från Monster High-världen och gör det på ett sätt som du garanterat inte är van vid. Den nya IPad-appen erbjuder den ultimata Monster High-upplevelsen – med interaktiva spökhistorier, rysliga filmer och en möjlighet att skapa sina egna monsterverk.

pqe2wungscatmb2tim99

– Det är viktigt för oss att vara med och driva utvecklingen av serietidningsformatet och den nya Monster High-appen illustrerar detta på ett väldigt bra sätt. Jag tycker verkligen att vi har tagit läsupplevelsen till en ny nivå genom den unika kombinationen av berättande, interaktivitet och skapande, säger Christina Gustafson, marknadsansvarig för Monster High på Egmont Kids Media Nordic.

Monster High-appen är fullmatad med skrämmande häftigt innehåll. I de animerade spökhistorierna kan man följa monstren och deras liv på Monster High på ett helt nytt sätt. I appen finns också en verktygslåda full med tillbehör, där man kan skapa sina egna monsterverk som posters, vykort och serier. Allt man har skapat sparas i ett eget bibliotek och delas snabbt och enkelt med ens vänner.

Monster High är gratis att ladda ner och du får tillgång till en historia, verktygslådan, filmer, och pins. Om man vill njuta av ännu mer Monster High-historier finns ytterligare utgåvor att köpa inuti appen. Då tillkommer också extra innehåll i form av bland annat en dagboksdel där du får lära känna karaktärerna på Monster High ännu bättre.

Appen är på svenska, gratis och finns att ladda ner för iPad på Appstore, här!

Funktioner och innehåll: Spökigt skvaller från Monster High
Spökisar: Läs berättelserna genom att svepa genom rutorna – sida för sida.
Verktygslåda: Här designar, skapar och delar du dina egna läskigt coola MH-monsterverk.
Pins: Samla och få nya pins under hela din fasansfulla resa genom Monster Highs gastkramande skvaller-app. Varje gång du får en pin låser du upp nya, coola bilder till din verktygslåda så att dina monsterverk kan bli ännu grrrrymmare.
Mina monsterverk: Ditt eget rysliga bibliotek där du kan spara och dela dina monsterverk.
Filmer: Bläddra och titta på dödscoola webbisoder.
Monsterbutik: Köp nytt innehåll och uppdatera din MH-app!

This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Nyutkommet, Senaste and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera