:
avatar
Det är klart: ”The Goon” kickstartad med crowdfunding

Som vi rapporterat om tidigare har ”The Goons” skapare Eric Powell sökt fansens hjälp med att finansiera en sorts trailer som ska användas för att övertyga filmbolagen om att satsa på en animerad långfilm baserad på serien. Kampanjen överskred till och med sitt mål att samla in 400 000 dollar.

Totalt fick man in 441 900 dollar. Men en animerad långfilm tros kosta runt 42 miljoner dollar, så vi får se hur det utvecklar sig.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Det är klart: ”The Goon” kickstartad med crowdfunding

  1. Pingback: Svensk manga crowdfundad | bildobubbla.se

Kommentera