:
avatar
Nästa storsäljare: My Little Pony

Webbplatsen Bleeding Cool avslöjade i förra veckan att en oväntad storsäljare i USA blir första numret av My Little Pony från IDW Publishing med 90 100 exemplar förbeställda.

Med sådana siffror skulle numret hamna i topp 5 försäljningsmässigt tillsammans med titlar som Batman, Justice League och X-Men. Dock ska det poängteras att numret erbjuds med sex omslagsvarianter. Men det är ändå en häpnadsväckande och glädjande siffra för en ny titel, särskilt en nischad mot barn i allmänhet och flickor i synnerhet.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera