:
avatar
”Mini-spx” hos Staffars Serier på lördag

Lördag den 29 oktober 2012 är det premiär för ”Mini-SPX” hos Staffars Serier i Stockholm. Den som vill får komma och sälja sitt fanzin i butiken.

Från butikens sida har man redan tidigare efterlyst ett mindre serieevenemang på hösten och resultatet blev detta ”Mini-SPX”. Kl. 11–15 kan alltså hugade fanzinister bege sig dit och sälja sina alster. Och självklart ska väl den som kan stödja detta genom att kolla in utbudet? Det vore ju synd om det bara skulle säljas fanzin på våren.
Butiken ligger på Bellmansgatan 26A , på Söder. T-bana: Mariatorget.
Läs mer på Staffars blogg.
avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera