:
avatar
Hellboy gör efterlängtad comeback – i helvetet

Mike Mignolas övernaturlige detektiv Hellboy, en demon på människornas sida, dog visserligen i serien, men döden var inte slutet. För var hamnar demonerna? I december 2012 kommer hans efterlängtade comeback i miniserien Hellboy in Hell.

Även Mignola gör comeback som tecknare, de sista åren lät han andra teckna till hans manus. Miniserien Hellboy in Hell är första gången han tecknar en hel Hellboy-serie sedan 2007.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, USA and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera