:
avatar
Rocky Magasin

rocky
Musik, brudar, världspolitik och sex – Rockys liv och tankar i ocensurerad form, som en dokusåpa i serieformat. Vännernas förtroenden och flickvännens otrohet tecknas ner till allmän beskådan – liksom Rockys egna tillkortakommanden och funderingar över livet. Rocky inte bara säger det vi andra tänker, han ser också de små, ofta komiska, detaljerna som kännetecknar allas våra liv. Rocky innehåller även intervjuer, reportage, recensioner och gästserier. Då och då fixar Rocky tävlingar där du kan vinna finfina priser.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=68%% %%size=460%%

Serietidningar sorterade på titel

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar sorterade på titel. Bookmark the permalink.

Kommentera