:
avatar
Pondus

pondus
Pondus är inte bara Norges populäraste serie. Den är rolig också! Fotboll, öl och panikragg är Pondus signum. Möt vardagshjälten Pondus, den evige losern Jocke, misslyckade serietecknare, gråtmilda hårdrockare, en sexfixerad tysk och en hel hög andra galningar. Och soundtracket består givetvis av riktiga gitarrsolon. Lägg till detta en blandning av grovkornig, men träffsäker humor från gräddan bland Nordens tecknare som Lars Lauvik, Hans Lindström och Niklas Eriksson, den oförliknelige Walter Kurtsson och Tor Liers Kollektivet, plus seriöst insnöade men hejdlöst roliga serien M och du har en garanterat livskvalitetsförhöjande serietidning för (nästan) vuxna. Tidningen är på svenska (typ).

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=61%% %%size=460%%

Serietidningar sorterade på titel

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar sorterade på titel. Bookmark the permalink.

Kommentera