:
avatar
Agent X9

agentx9

Den smarta och självständiga Modesty Blaise genomför iskallt sina uppdrag på internationell toppnivå. En orädd kvinnlig seriehjälte som aldrig upphör fängsla nya generationer! I Agent X9 hittar du även Agent Corrigan och andra legendariska klassiker, såväl som nya europeiska kvalitetsserier. Agenter, deckare och magiker bildar en spännande mix. I tidningen får du även information om seriernas skapare och tecknare, samt fakta om när och var de klassiska favoriterna ursprungligen publicerades. Agent X9 är den perfekta tidningen för seriefantaster.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=20%% %%size=460%%

Serietidningar sorterade på titel

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar sorterade på titel. Bookmark the permalink.

Kommentera