:
avatar
91:an

91an

91 an är en tidning fylld med varm humor som kittlar både maggrop, smilband och hjärta. Följ den naive och godtrogne 91 an Karlsson, hans älskade Elvira, den självgode egoisten 87 an, övriga rekryter och inte minst de hårt prövade befälen. Vardagslivet på regementet beskrivs både träffande och fyndigt. I 91 an hittar du även andra svenska serier, till exempel Livet hemmavid, Sputnik, Ferguson och inte minst de älskade klassikerna Åsa-Nisse och Kronblom. 91 an bjuder kort sagt på humor för alla åldrar.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=17%% %%size=460%%

Serietidningar sorterade på titel

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar sorterade på titel. Bookmark the permalink.

Kommentera