:
avatar
Sista UppCon 15–17 juni

Den tolfte upplagan av UppCon, Sveriges största evenemang för östasiatisk populärkultur som manga, anime, cosplay och liknande, går av stapeln 15–17 juni i Uppsala. Årets upplaga blir också den sista, så passa på den som är intresserad!

Som vi redan tidigare skrivit om, så läggs UppCon ner i år. Den ideella föreningen Uppsalakai meddelade tidigare i vår att arrangörsgruppen inte har tid att jobba med ett arrangemang av den här storleken längre. Tråkigt, tycker vi från Bild & Bubblas sida och uppmanar den som är intresserad av manga och japansk kultur att passa på innan det är för sent. Biljetterna kostar 650 kr, platsen är Uppsala Konsert & Kongress samt Vaksala Torg.

Programmet hittar du här.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Manga, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera