:
avatar
Trailer för TV-serie med Green Arrow

Till hösten får en ny TV-serie om superhjälten Green Arrow premiär i USA. Titeln blir dock bara ”Arrow”, kanske för att göa den mindre serietidningsmässig.

Green Arrow, bågskytten från DC Comics, har filmatiserats förr, men då har han bara varit bifigur i olika animerade TV-serier. Första gången Green Arrow porträtterades av en riktig människa var i TV-serien ”Smallville”, som handlade om Supermans uppväxt i Kansas. Den här gången får han en egen TV-serie och spelas av Stephen Amell.

Premissen för TV-serien är att playboyen Oliver Queen hittas på en öde ö efter att ha varit försvunnen i fem år. När han återvänder till Starling City försöker han gottgöra synderna i sitt tidigare liv och blir på nätterna den maskerade rättsskiparen Arrow.

Nu har det kommit en första trailer, se länk nedan.

Länkar:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in DC, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Superhjältar, USA and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Trailer för TV-serie med Green Arrow

  1. Pingback: TV-serie om Green Arrow på Kanal 5 ikväll | bildobubbla.se

Kommentera