:
avatar
Sol ny redaktör för Fantomen

”Gammelredax” Ulf Granberg har i år slutligen gått i pension och lämnat över stafettpinnen till Mikael Sol, som blir ny redaktör för Fantomen, en av Sveriges mest anrika serietidningar.

Sol, som redan jobbar som redaktör och projektledare för flera Egmont-titlar, kommer i huvudsak att kunna påverka utformningen av själva tidningen och biserierna. Den produktion av Fantomen-äventyr som styrs från Sverige, kallad Team Fantomen, kommer framgent av kontrolleras av Claes Reimerthi och Hans Lindahl, två verkliga Fantomen-veteraner.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige, USA and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera