:
avatar
Upprop: Hedra Kristiina med ett porträtt

Serietecknarna Sara Olausson, Nina Hemmingsson och Jimmy Wallin har tillsammans skapat ett upprop på Facebook där de uppmanat Sveriges alla tecknare att hedra Serietekets avlidna chef Kristiina Kolehmainen med en teckning. Bilderna ska vara egna porträtt av Kristiina och är tänkta att ställas ut i samband med Stockholms internationella seriefestival i slutet av april. Vill du vara med?

Förslaget har fått Serietekets fulla stöd, och det är även till Serieteket som verken ska skickas eller lämnas in. men deadline är rätt snäv för att man ska hinna sammanställa det hela i tid för festivalen: senast måndagen den 23 april ska verken vara Serieteket tillhanda.

Specifikationer, mått och adresser finns på Serietekets blogg. Facebook-evemanget finns här.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Förstasidan, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera