:
avatar
Radioreportage om Uppsala Comix

Studentradion i Uppsala gjorde nyligen en special om seriemässan Uppsala Comix som gick av stapeln 1 april.

Redaktionen i programmet ”Kulturkoftan” var på mässan hela dagen och gjorde intervjuer med ägarna till Tintin-affären och Seriezonen samt serieskapare som Daniel Thollin & Jonas Anderson (”100 ögon”), Lina Neidestam (”Zelda”), Mats Jonsson (”Mats kamp”) och redaktionen från Svenska Superserier. Dessutom gjorde radioredaktionen en matchning mellan redaktionsmedlem och passande seriealbum.

Lyssna här.

 

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Alternativserier, Evenemang, Festivaler, Förstasidan, Nyheter, Reportage, Senaste, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera