:
avatar
Seriegatan i Stockholm 21 augusti

Söndagen den 21 augusti avslutas Stockholms kulturfestival med Världens längsta bokbord längs med Drottninggatan. Än en gång anordnar Serieteket i samarbete med Seriefrämjandet Stockholm arrangemanget Seriegatan på Plattan vid Kulturhuset. Kom och träffa några av Sveriges största ideella föreningar för tecknade serier, shoppa gamla och nya trycksaker, hitta utgallrade biblioteksböcker, gå tipspromenad och få en gratis serie, följ med på stadsvandring och kolla in vår tecknarbattle.

Arrangemanget pågår hela dagen, men det finns några programpunkter med fasta hålltider.
13:00: Samling för stadsvandring i seriernas tecken med Ola Hammarlund. Pris: 50 kr. Enligt samma mönster som tidigare vandringar i samband med SPX och Stockholmsutställningen, mycket uppskattat inslag.
15:00: Seriebattle på scen vid Plattan. Favorit i repris från förra året. Serietecknare möts i kreativ kamp mot klockan och varandra. I år gör två Stockholmslag upp om segern. Fri entré.

Välkomna!

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Seriefrämjandet, Sverige and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera