:
avatar
Kort om UppCon:11

Den gångna helgen, 3–5 juni, gick Uppsalas egna mangakonvent UppCon av stapeln för elfte gången. Den ideella föreningen Uppsalakai stod åter som arrangör.

Som vanligt stod cosplay, modevisning och försäljning av prylar och serier på programmet. På scenen stod artisten Olivia, som gjort rösten till animen ”Nana”, och bandet Versailles. Detta var andra året som evenemanget huserade i Uppsala konsert & kongress-hus.

Upsala Nya Tidning har ett bildspel som kan betraktas här.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Manga, Nyheter, Senaste and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera