:
avatar
Alvglans på ny adress

Med en räcka inbrott och skadegörelse som utlösande faktor flyttar seriebutiken Alvglans i Stockholm till ny adress på Söder.

Under april utsattes butiken för två inbrott och ett inbrottsförsök med skadegörelse. Därefter beslöt man flytta till ny adress, Östgötagatan 19 på Södermalm. Den nya och mindre butiken kommer koncentrera sig på enbart serier, medan kringvaror som DVD och leksaker enbart kommer säljas i webbutiken.

Tid för flytt är ännu inte utannonserad.

(Nyheten snappades upp på Serieforum.se och SeF:s forum.)

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera