avatar
Amerikanskt ”seriemord”

Comicbookresources.com berättar om ett mord som nyligen begicks i USA där målet var att stjäla en seriesamling.

En affärsmannen betalade två män och en kvinna för att bryta sig in hos 77-årige samlaren Homer Marciniak och stjäla dennes seriesamling, värd runt 40 000 dollar. Marciniak ertappade tjuvarna och blev nedslagen. Han dog senare samma dag i en hjärtattack som tog livet av honom.

De fyra misstänkta gärningsmännen står nu åtalade för mord.

Läs mer på CBR och The Buffalo News.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste. Bookmark the permalink.

Kommentera