:
avatar
Min Häst – 2011

Min-Häst-2011-framsida

En prenumeration på Min Häst är det bästa valet för den hästtokiga tjejen som inte kan få nog av att veta mer om hästar! I Min Häst kan du läsa om Mulles nya bus och få massor av spännande fakta om världens olika hästraser. Förutom historier om Mulle kan läsaren hitta mängder av andra hästiga serier, lärorika faktareportage, läsarsidor där du möter andra hästtokiga tjejer, samt tävlingar och posters i varje tidningsnummer.

2011 utkommer Min Häst med 26 nr per år var av fem är dubbelnummer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=53%% %%size=460%%

Serietidningar 2011

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera