:
avatar
Knasen – 2011

Knasen-framsida-2011

Latmasken Knasen har en obegränsad uppfinningsförmåga när det gäller att smita undan jobb. Matglade sergeanten Schassen manar dock på honom med allt som reglementet tillåter – och lite till. Generalen, fröken Fröjd, Kockis, Nollan och de andra i armélägret finns förstås också med. Zits är en ständigt lika populär biserie, liksom Hagbard, BC, Träsket, Rödöga och Betty. Som bonus följer flera gånger per år en bilaga med extraserier. Knasen utkommer med 26 nummer per år och är på svenska.

2011 utkommer Knasen med 26 nr per år var av tre är dubbelnummer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=51%% %%size=460%%

Serietidningar 2011

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera