:
avatar
Kalle Anka Pocket – 2011

Kalle-Anka-Pocket-2011-framsida

Prenumerera på Kalle Ankas Pocket för att läsa mängder av underhållande serier om Kalle Anka och hans vänner i samma bok! Pocketböckerna är fyllda med action och äventyr för att ge läsarna fantastisk underhållning som håller samma förstklassiga standard som serietidningen Kalle Anka & C:o. Serierna i Kalle Ankas Pocket är ofta längre än serierna i tidningen för att kunna ge dig ännu mer läsning! Prenumerera på pocketboken för härlig underhållning på långa bilresor eller lata dagar på stranden.

2011 utkommer Kalle Anka Pocket med 13 nr per år.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=95%% %%size=460%%

Serietidningar 2011

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera