:
avatar
Kalle Anka & C:o – 2011

Kalle-Anka-2011-framsida

Kalle Anka & C:o är en av Sveriges mest populära serietidningar som varje vecka ger dig oslagbar underhållning! Med en prenumeration hänger du med Kalle Anka och hans vänner på alla äventyr och mycket där till. Förutom förstklassiga serier bjuder tidningen på kluriga tävlingar med fina priser, klassiska Deckargåtan, samt Tips & Tricks. I varje nummer får du dessutom en rolig present! Kalle Anka ges ut av förlaget Egmont Kärnan som idag förser hela Sverige med mängder av underhållning för barn och undomar. Överraska ditt barn med en prenumeration på Kalle Anka för en garanterat uppskattad present!

2011 utkommer Kalle Anka & C:o med 52 nr per år var av fyra är dubbelnummer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=111%% %%size=460%%

Serietidningar 2011

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera