:
avatar
Fantomen – 2011

Fantomen-2011-framsida

Fantomen är de tusen farornas man. Kampen mellan det onda och goda är evig – Fantomen vilar aldrig. Fantomen står på de svagas och förtrycktas sida. Han står för rättvisa. Fantomen är en av världens främsta äventyrsserier och fyller 70 år i år. Ett jubileum som firas hela året, med extra många Fantomenäventyr! Med kvalitetsserier som Thorgal, Johnny Hazard, Bernard Prince, Mysteriepatrullen, Jerome K Bloche, Herman Hedning och Captain Biceps. Tidningen kommer även med Fantomenprylar, tävlingar och bilagor.

2011 utkommer Fantomen med 26 nr per år var av sex är dubbelnummer.

Ovanstående information är hämtad från förlagens beskrivning av tidningen.

[adrotate group=”3″]

 

%%wppa%% %%slide=42%% %%size=460%%

Serietidningar 2011

This entry was posted in Senaste, Serietidningar, Serietidningar 2011. Bookmark the permalink.

Kommentera