:
avatar
Batista och Liljemark belönade

Serieskaparna Natalia Batista och David Liljemark har under november och december belönats med lokala kulturpris och stipendier.

Natalia Batista fick Lunds kommuns kulturstipendium för sitt arbete som serietecknare, illustratör och mangaföreläsare. David Liljemark fick Karlstads kommuns kulturpris till Gustaf Frödings minne för sina insatser som serieskapare, bland annat har hans seriebiografi ”Boltzius” haft lokal anknytning till Värmland. Priset är tänkt som en uppmuntran till fortsatt arbete.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Sverige. Bookmark the permalink.

Kommentera