:
avatar
004 – Live and let’s vote

Efter succén med tecknade artistpresentationer i Melodifestivalen har Per Demervall blivit anlitad för att göra en seriekampanj åt en centerpolitiker inför valet i höst.

Magnus Andersson, ordförande för Centerns Ungdomsförbund, vill med sin personvalskampanj bli kryssad in i riksdagen. I serierna som gjorts av Per Demervall framställs Andersson som en hemlig agent i James Bonds ådra. Eftersom Andersson är fjärdenamn på riksdagslistan är han så klart Agent 004.

Se serierna i fråga här.

004 - Live and let's vote

004 - Live and let's vote. Bild: Per Demervall. Copyright upphovsmannen.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Politiskaserier, Senaste, Sverige and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera