:
avatar
Frölunda kulturhus tjuvstartar Serieveckan i Göteborg

Biblioteket i Frölunda kulturhus är tidigt ute med en aptitretare inför ”storasystern” Stadsbibliotekets årligen återkommande serievecka, som startar först nästa vecka.

Frölunda bibliotek bjuder på ett späckat program för serieälskare denna och nästa vecka snabbkurs i serieteckning, filmer som baseras på serier och en utställning av Högsbo-kollektivet Världens Ende. Mer information här.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Alternativserier, Evenemang, Festivaler, Senaste, Sverige, Utställningar and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera