:
avatar
Seriebattle och auktion i Stockholm 27–28 februari

Seriebattle, logga

Den 27 februari 2010 kl 19.00 utmanar några av Sveriges främsta serietecknare varandra inför publik för ett välgörande ändamål på Hotel Clarion i Stockholm. Under kvällen kommer det även att pågå en auktion där du som gäst kan lägga bud på tecknarnas bilder.

Redan från kl. 15.00 kommer tecknarna att ha album och fanzin-försäljning på hotellet. Försäljning sker fram till söndag kl. 15.00 och då i samband med brunchen.

Medverkande tecknare är Johan Wanloo, Jimmy Wallin, Max Gustafson, Jonas Darnell, Johanna Kristiansson, Malin Biller, Karolina Bång, Marcus Ivarsson och Kim W Andersson. Intäkterna går till Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund.

Mer information hittar ni på:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera