:
avatar
En miljon dollar för Action Comics nr 1

22 februari meddelade auktionssajten ComicConnect att de sålt Action Comics nr 1, 1938, med Stålmannens första framträdande, för otroliga 1 miljon dollar. Aldrig tidigare har en serietidning sålts till ett högre pris.

Det finns ungefär 100 kända exemplar av tidningen kvar, och tidigare toppnotering vid försäljning var 317 200 dollar förra året. Det här exemplaret ska tydligen vara i extremt gott skick, därav det höga priset.

Läs mer:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in DC, Nyheter, Senaste, Superhjältar, Superman 75 år (2013), USA and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to En miljon dollar för Action Comics nr 1

  1. Pingback: Nicolas Cage sålde Action Comics nr 1 – tjänade miljoner | Bild & Bubbla

Kommentera