:
avatar
Demervall ritar schlagerpresentationer

Många har kanske observerat att årets presentationer av deltagarna i årets schlagerfestival görs i tecknad form. Bakom det hela ligger Per och Birgitta Demervall (”Röda rummet”, ”Rosenhanes äventyr”).

De tecknade presentationerna kom till på förslag från Demervallarna själva till SVT. Artisterna presenteras i förvanskade skepnader av kända seriefigurer och populärkulturella ikoner som Tintin, Karl-Bertil Jonsson, De tre musketörerna, Catwoman, Zorro med flera.

Läs mer:

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera