:
avatar
Manga-inspiration på Valbo bibliotek

Bild & Bubbla. Yokaj Studio omslag

Hur gör man en manga från idé till färdig publicerad bok? Hur når man ut som mangatecknare? Vad kan man tänka på när man skapar mangafigurer med inspiration från verkliga människor? Medlemmar från framgångsrika Yokaj Studio berättar och svarar på frågor på Valbo bibliotek 17 september kl. 18.

Yokaj Studio är Sveriges första mangastudio. Medlemmarna har prisats i både svenska och internationella tävlingar där svenska mangatalangen kan nämnas. De har även tecknat Carolina Klüft i mangastil inför friidrotts-VM 2007. Deras hittills största succé är med mangaserien ”Kick Off!”

Plats: Valbo bibliotek
Datum: Torsdag 17 september
Tid: 18–20

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Evenemang, Manga, Sverige and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera