:
avatar
Bild & Bubbla nominerad till årets kulturtidskrift

Bild & Bubbla. Yokaj Studio omslag

Föreningen för Sveriges kulturtidskrifter (FSK) har nominerat Bild & Bubbla till Årets kulturtidskrift 2009.

I år nomineras tidskrifterna Arena, Bild & Bubbla, Byggnadskultur, ponton, Re:Public Service och Språktidningen till priset Årets kulturtidskrift 2009. Vinnaren koras den 25 september under Bok- & Biblioteksmässan i Göteborg. Vinnaren får förutom en prissumma på 40 000 kronor även ett konstverk.

Juryns motiveringar när det gäller B&B är ”välgjord, läcker layout, lockar till läsning”.

Nu håller vi tummarna!

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Bild & Bubbla, Nyheter, Senaste, Seriefrämjandet, Sverige and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera