:
avatar
Skarsgård snuvad på rollen som Thor

Musikkanalen MTV rapporterar att Alexander Skarsgård inte kommer att spela Marvel Comics version av åskguden Thor på vita duken. Redan tidigare har vi rapporterat att Skargård setts i möten med filmens regissör Kenneth Brannagh. Skarsgård kom dock så nära att han provspelade för rollen iklädd full mundering, med hammare och allt.

I intervjun nämner Skarsgård att han en dag hoppas få spela med i någon annan seriefilmatisering. Skarsgård spelar för närvarande viking/vampyr/sheriff i TV-succén ”True Blood”.

Rollen som Thor gick istället till australiensaren Chris Hemsworth.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Marvel, Nyheter, Senaste, Superhjältar, USA and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera