, :
avatar
Len Weins serier brinner upp

Len Wein, amerikansk serieförfattare som bland annat skapat ”Swamp Thing”, råkade 6 april ut för en eldsvåda som slukade hans hus, hund och seriesamling. Mark Evanier har nu dragit igång projektet Let’s Rebuild Len Wein’s Comic Book Collection och ber folk att donera de serietidningar där Len medverkat.

Huset täcks av försäkringar, men serierna kan bli svårare att få tag på för Wein. En lista finns på Evainers webbplats.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, USA and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera