:
avatar
Wednesday Comics – ny veckotidning från DC

Efter de senaste årens framgång med veckovis utgivning av 52, Countdown och Trinity kommer nu DC Comics nästa satsning Wednesday Comics. Utförandet kommer dock bli något utöver det vanliga – serierna viks ut från standardserietidningsformat till en större poster. Varje nummer kommer vara på 16 sidor.

I sommar kommer denna något ovanliga satsning ut med 12 nummer. Serieskapare som Kyle Baker, Brian Azzarello, Eduardo Risso, Neil Gaiman, Michael Allred, Jimmy Palmiotti, Amanda Conner, Joe Kubert, John Arcudi, Lee Bermejo, Dave Bullock, Kurt Busiek, Dave Gibbons, Paul Pope, Ryan Sook och Walt Simonson kommer ge sig på tolkningar av figurer som Hawkman, Batman, Metamorpho, Supergirl, Sgt. Rock, Catwoman, Deadman, Demon, Flash, Kamandi, Metal Man, Teen Titans med flera.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, USA and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera