, :
avatar
SerieMix – webbilaga från Bulls

Bulls Presstjänst har startat en syndikerad webbilaga om tecknade serier som erbjuds svenska tidningar. Varje dag uppdateras SerieMix med serierelaterade nyheter, artiklar, intervjuer och recensioner skrivna av frilansjournalisterna Sara Larsson och Calle Hedrén.

Först ut med bilagan är Nya Wemlands Tidning under rubriken ”Tecknare och serier”, men fler tidningar lär vara på gång att ansluta sig.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera