, :
avatar
Serieteket flyttar vid årsskiftet

Sveriges enda riktiga seriebibliotek, Serieteket i Stockholm, ska flytta. Serieteket startades 1996 på Kocksgatan på Söder, men har allt sedan 1999 legat i gatuplan på Kulturhuset, vägg i vägg med ungdomskaféet Lava. Från och med 2009 kommer Serieteket vara inrymt i Läsesalongen på andra våningen.

hemsidan meddelar Serieteket följande:
”Fr.o.m. 15/12 har Serieteket stängt för omlokalisering till Läsesalongen två trappor upp. Vi öppnar igen 24 januari 2009. Inför flytten har vi förlängt lånetiden. Böcker du lånar hos oss nu kan du behålla över jul och nyår. Sista återlämningsdag är 27/1 2009.”

Mer information om Serieteket, dess verksamhet och bakgrund finns förutom på Serietekets egen hemsida även i Seriewikins artikel.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, Sverige and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Serieteket flyttar vid årsskiftet

  1. Pingback: Serieteket öppet igen | Bild & Bubbla

Kommentera