, :
avatar
Disney knyter till sig Stan Lee

Spider-Man : de bästa Spider-man-historierna! omslag

86 år gammal har Stan Lee och hans produktionsbolag POW! Entertainment skrivit kontrakt med Disney.

Få detaljer avslöjades när samarbetet kungjordes den 6 juni i år, men klart är att Disney har första tjing på alla projekt från POW!. POW! Entertainment grundades 2005 och har hittills framställt några tecknade superhjältefilmer direkt för DVD-publiken.

Stan Lee är kanske mest känd som före detta chefredaktör för Marvel Comics och skapare till figurer som ”Spider-Man”, ”Hulk” och ”Fantastic Four”, vilka blivit framgångar både som serier och filmer på senare år.

avatar

About David Haglund

Översättare, Uppsala. Född 1974. Skribent och recensent för Bild & Bubbla sedan 1998. Skribent för webbplatsen sedan 2005, ansvarig sedan 2009. Före detta redaktör för Seriewikin. Före detta ordförande i Seriefrämjandet Stockholm.
This entry was posted in Nyheter, Senaste, USA and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera